Belépés
Keresés
Hírlevél
Banki fizetési szolgáltató:
CIB Bank Zrt.
Banki fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.
Elfogadott kártyatípusok
Elfogadott kártyatípusok

Valami mást - valami egyedit!

Lepje meg szeretteit valami különlegességgel! Felesége, szülei, esetleg barátja nagy csodálója Gauguin-nek, Renoir-nak vagy Manet-nek? Esetleg valaki más festőművésznek? Lepje meg szeretteit egy repróval! Kérje árajánlatunkat a sales@art-area.hu címen a festőművész és a kívánt alkotás pontos megnevezésével!

Ajándékkártyák

Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt ajánljuk a 10.000 és 50.000 forintos címletű vásárlási utalványainkat, amelyek a vásárlás napjától számítva 1 évig használhatók fel galériánkban. Ezúton gyorsan és kényelmesen ajándékozhat olyan műalkotást, amelyet a megajándékozott választhat ki galériánk több száz alkotása közül, így biztos az Ön sikere! A több biztonsági elemet is tartalmazó ajándékkártyát ingyenes díszcsomagolásban szállítjuk. A megvásárolt utalványok készpénzre vissza nem válthatók.

Vásárlási kedvezmények

Cégeknek és magánszemélyeknek is egyaránt vásárlási és bérlési kedvezményt nyújtunk, ha a naptári évben kifizetett megrendelések összege meghaladja a 200.000 forintot. Az adott naptári évben történő, 200.000 forint feletti rendelésekből 10% kedvezményt nyújtunk.

Műalkotások bérbeadása

Képek, szobrok bérbeadása egyetlen alkalomra és hosszú távra is. Ha szeretné, hogy műalkotások emeljék rendezvényének hangulatát, akkor kérje egyedi ajánlatunkat a sales@art-area.hu címen.

Művészkövető

Amennyiben adtabázisunkban talál olyan alkotót, akinek kiállításairól, új műveiről folyamatosan szeretne friss híreket kapni, akkor jelezze ezt az ugyfszolg@art-area.hu címen és mi folyamatosan megküldjük Önnek a kért információkat.

Művészeknek

Ha galériánk szolgáltatásait igénybe kívánja venni, kérjük, hogy ezt az ugyfszolg@art-area.hu címen jelezze.

A vásárlás menete

Bankkártyás vásárlás esetén kérjük, hogy első lépésként regisztráljon a képernyő bal szélén található "Regisztráció" menüpontban! Ezt követően elég az Ön által a regiszrációkor megadott e-mailcímre érkezett levélben található ellenőrző linkre kattintani és már be is tud jelentkezni (képernyő bal széle, "Belépés" funkció) a vásárláshoz. A megerősítő levélben elhelyezett linkre az Ön e-mailcímével történő esetleges visszaélés elkerülés érdekében kell kattintani, így más személy az Ön adataival nem regisztrálhat.

Amennyiben nem bankkártyás vásárlás mellet dönt, akkor kérjük, hogy vásárlási szándékát az sales@art-area.hu e-postacímen vagy a 06-20/3-345-242-es telefonszámon jelezze (hétfőtől péntekig, 09.00 és 16.00 között). E-mail esetén kérjük, hogy adjon meg telefonszámot is, ahol elérhetjük. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsuk a vásárlással kapcsolatos részleteket (házhozszállítás, fizetés módja, csomagolás, stb.). Ezt követően a kiválasztott alkotás átadásakor a vevő fél részéről aláírásra kerül az átadott-átvett műtárgyra vonatkozó elismervény átadása. Kérjük, hogy ÁFA-s számla igényét előre jelezze. A házhozszállítás Budapesten ingyenes, Pest Megyében 5.000 Ft +ÁFA, a többi megyében 10.000 Ft +ÁFA. Külföldre egyedi díjszabás érvényes. Az ár szállításonként és nem darabonként értendő.


Minden jog fenntartva! Fortunatus Kft 2006.  |  Art-Area Kortárs Művészeti Galéria  |  www.art-area.hu  |  Adatkezelési azonosító: 01496-0001 | PHP: onereason.eu